Gyors kapcsolat

Disclaimer / Jogi nyilatkozat

Jelen honlap a Global Invest Zrt tulajdona. Alábbi szabályozás tárgyát a honlap használatával kapcsolatos információk képezik. Az oldal használatakor annak használója elfogadja az alábbi rendelkezéseket. Amennyiben nem ért egyet az alábbi rendelkezésekkel, vagy nem fogadja el azokat, úgy kérjük mellőzze a honlap használatát.

A honlap használata
A Global Invest Zrt. („GLOBALINVEST honlap“) honlapjáról információkat letöltő személyek és cégek ezzel elfogadják a következő feltételeket. A Global Invest Zrt. („GLOBALINVEST“) egyes szolgáltatásaival illetve termékeivel kapcsolatban kötött külön megállapodások kizárólag írásos formában érvényesek és kiegészítik az itt olvasható feltételeket; kérdéses esetekben azonban az írásos megállapodások az irányadóak.

Információs kínálat
A Global Invest Zrt. honlapján publikált információk nem ajánlás értékűek és nem is konkrét ajánlatok, befektetési eszközök megszerzésére vagy eladására, tranzakciók lebonyolítására vagy bármilyen jogi jellegű ügylet megkötésére.A publikált információkat és vélemény-nyilvánításokat a Global Invest Zrt. csakis személyes felhasználásra illetve információs célból teszi közzé.

A honlap tartalma, beleértve jelen szabályozást is, bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztatható. A Global Invest Zrt. nem vállal felelősséget (még hallgatólagosan sem) a Global Invest Zrt. honlapján megjelent információk és vélemények pontosságért, teljességéért vagy aktualitásáért. A Global Invest Zrt. nem kötelezhető arra, hogy a már nem aktuális híreket eltávolítsa vagy külön megjelölje honlapján.

A honlapunkon található információk egy részét harmadik személyek bocsátják rendelkezésünkre. Az egyes információk pontosságáért és/vagy teljességéért és/vagy időszerűségéért, sem mi, sem más harmadik személy nem vállal felelősséget. A Global Invest Zrt. honlapján található információk nem minősülnek gazdasági, jogi adó- vagy más jellegű tanácsadásnak, és pusztán ezen adatok alapján nem ajánlott befektetési vagy más egyéb döntések meghozatala. Cégünk folyamatosan ajánlja a képzett szakemberek által végzett tanácsadást.

Értéknövekedés
A befektetett javak jövőbeni alakulását nem lehet az eddig feljegyzett értéknövekedés alapján levezetni (múlt-elemzés) éppen ezért a befektetett tőke növekedhet vagy csökkenhet is. A Global Invest Zrt. nem tudja garantálni sem a befektetett tőke értéktartását, sem pedig értéknövekedését.

Felelősségek
A Global Invest Zrt. nem tartozik felelősséggel semmilyen fajta kár vagy veszteség esetében sem, függetlenül attól, hogy közvetlenül vagy indirekt módon a Global Invest Zrt. honlapjának használata illetve felhasználása vagy harmadik személyek, linkek által elérhető honlapja miatt keletkeztek, kivéve, ha ezek a veszteségek vagy károk a Global Invest Zrt. szándékossága vagy komoly hanyagsága miatt keletkeztek.

Emellett a Global Invest Zrt. minden felelősséget elhárít abban az esetben, ha az Internet-felhasználó számítógépes rendszerét harmadik személy manipulálja. Ez nem érvényes abban az esetben, ha a GLOBALINVEST szándékosan vagy hanyagságból okozza ezeket a manipulációkat.

A Global Invest Zrt. nyomatékosan felhívja a felhasználók figyelmét a vírusokra és a hackerek támadásainak veszélyeire. A vírusok elleni küzdelemben ajánlatos a legfrissebb böngészők letöltése, és az önmagukat folyamatosan frissítő vírusölők használata. Kerüljük a kéretlen, ismeretlen e-mailek megnyitásából származó váratlan támadásokat.

Csatolt honlapok (linkek)
A Global Invest Zrt. honlapján található linkek némelyike idegen honlapokra mutat. Ezek nem állnak a Global Invest Zrt. befolyása alatt, ezért a Global Invest Zrt. minden felelősséget elhárít ezen honlapok tartalmának pontosságával, teljességével és jogosságával, illetve ezek ajánlataival és szolgáltatásaival, vagy az azok használatából származó károkkal kapcsolatban.

Érdekeltségek
A Global Invest Zrt. és/vagy annak vezetői, felügyelő tanácsa, vezetői és munkatárai birtokolhatnak/tak részesedéseket vagy pozíciókat illetve Market Maker-ként kereskedhetnek/tek az érintett tételekkel. Ezen felül ezek a jogi és természetes személyek kapcsolatban állhatnak/tak z érintett cégekkel, devizakereskedelmet folytathatnak/tak ezekkel a cégekkel és egyéb szolgáltatásokat nyújthatnak/tak vagy helyet foglalhatnak/tak ezek elnökségében, vezetőségében.

Helyi jogi megkötések
Olyan személyek nem használhatják a Global Invest Zrt. honlapját, akikre olyan jogszabályok vonatkoznak, melyek megtiltják a publikációt és a hozzáférést a Global Invest Zrt. honlapjához (az érintett személy nemzetisége miatt, lakóhelye miatt vagy más okokból). Azoknak a személyeknek, akikre ezek a szabályok vonatkoznak, a Global Invest Zrt. honlapjának használata szigorúan tilos.

A Global Invest Zrt. honlapjának felhasználása
A Global Invest Zrt. honlapjának teljes tartalma jogilag védett.

Engedélyezett a Global Invest Zrt. honlapjáról egyes oldalak, vagy részegységek letöltése vagy kinyomtatása, amíg a copyright-ra vonatkozó utalásokat és más jogilag védett jelöléseket el nem távolítanak róluk. A Global Invest Zrt. honlapjáról szoftverek vagy más adatok letöltésére vagy sokszorosítására az általános felhasználói szabályozások vonatkoznak. A tulajdonosi jogok továbbra is a Global Invest Zrt. tulajdonában maradnak. Tilos a Global Invest Zrt. előzetes írásos engedélye nélkül a Global Invest Zrt. honlapjának (teljes vagy részleges) reprodukálása, továbbítása (elektronikusan vagy másképp), annak megváltoztatása, csatolása vagy használata nyilvános vagy reklámcélokra.

gfx
GI HeadLines

Kiemelt információk, amelyekről mindenképpen tudnia kell!

Ügyfélszolgálat: +36 30 6340 430