Gyors kapcsolat

Kereskedési felületeink

A GLOBALINVEST kereskedési felületein maximálisan kielégíti a kezdő és a tapasztalt befektetők igényeit is. Az átgondolt funkcióknak köszönhetően biztos lehet a pole pozícióban az online kereskedésben. A felületek használata természetesen költségmentes. Különböző felületeink teljesen átjárhatóak, hiszen egy felhasználónévvel és jelszóval mindhárom felület elérhető.

GI Pro®

A mindentudó

A GI Pro® letölthető verziója, a díjnyertes GI Pro®, maximális sebességet biztosít az online kereskedésben. Az egyedileg konfigurálható felületen akár a chartból is kereskedhet – természetesen realtime árfolyamokkal. A professzionális chartban számtalan indikátor és eszköz teszi kényelmesebbé az elemzést és a kereskedést.
Tovább

GI WEB®

A böngészők bajnoka

A GI Web® böngésző alapú kereskedési felületnek köszönhetően maximális szabadságot élvezhet a kereskedés során. A világ bármely internet-hozzáféréssel rendelkező számítógépén realtime árfolyamokkal kereskedhet, akár a chartból is. Mindegy, hogy PC-t vagy MAC-et használ, felülettől függetlenül tradelhet, egyénileg személyre szabott kereskedési felületén.
Tovább

GI Mobile® / GI Tablet®

A megbízható útitárs

A GI Mobile® és a GI Tablet® felületével zsebre vághatja a piacokat. iPhone, Smartphone vagy Tablet – a GI Mobile® / GI Tablet® segítségével bármikor betekintést nyerhet a nemzetközi árfolyamokba és azonnal reagálhat a piaci eseményekre. Realtime árfolyamok, különféle chart-típusok és indikátorok segítik a kereskedést.

 

 

Tovább

GI MetaTrader 4

A világ legnépszerűbb felülete

A Global Invest által alkalmazott MT4 platform, ellentétben a legtöbb más szolgáltatótól, olyan innovatív, kereskedési eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a professzionális kereskedést. Kombinálva az intuitív megoldásokat a kivételes árképzéssel, lehetőség nyílik a kiemelkedő kivitelezési és kiszolgálási kettősség együttes megvalósítására.

Tovább

Néhány különlegesség

Számtalan kereskedési mód

GI Pro®, GI Web®, GI Mobile®, GI Tablet®, GI MetaTrader4

A számtalan ajánlattípusnak köszönhetően a befektetők bármilyen piaci környezetben azonnal reagálhatnak az aktuális eseményekre. A rugalmas kereskedést például olyan speciális rendszerek segítik, melyek grafikusan is mutatják az egyes indikátorok által generált jelzéseket.

Kereskedés a chartból

GI Pro®, GI Web®, GI Mobile®, GI Tablet®, GI MetaTrader4

Kényelmesebb nem is lehetne. Egyet kattintva a charton eldöntheti, hogy vásárolni vagy eladni szeretne. A gyorskötés funkció segítségével, azonnal piacra kerül a bevitt, megerősített ajánlat

Margin Watcher

GI Pro®, GI Web®, GI Mobile®, GI Tablet®, GI MetaTrader4

A Margin Watcher egy biztonsági eszköz az online kereskedésben. Amennyiben az elérhető számlaegyenleg a szükséges marginkövetelmény alá esik, a Margin Watcher azonnal utasítást ad a nyitott pozíciók zárására.

Riasztások

GI Pro®, GI Web®, GI Mobile®, GI Tablet®, GI MetaTrader4

Amennyiben útközben is értesülni szeretne az árfolyamok, vagy egyes pozíciók alakulásáról, akkor egyszerűen csak be kell kapcsolnia a riasztás funkciót. Az E-mail riasztásoknak köszönhetően többé nem maradhat le a piaci trendekről.

Azonnali visszahívás

GI Pro®, GI Web®, GI Mobile®, GI Tablet®, GI MetaTrader4

Munkatársainkat bármikor elérheti telefonon. Kérjen visszahívást, így költségmentesen kommunikálhat kompetens munkatársunkkal, bármilyen kereskedéssel kapcsolatos kérdésben.

gfx
GI HeadLines

Kiemelt információk, amelyekről mindenképpen tudnia kell!

Ügyfélszolgálat: +36 30 6340 430